q
Neus Morera | Benvingut/ benvinguda
4
post-template-default,single,single-post,postid-4,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Benvingut/ benvinguda

Benvingut/ benvinguda

 

 

Hola lector/a, avui done per inaugurat el meu blog, el lloc on m’agradaria compartir experiències, inquietuts, idees, etc al voltant dels temes que més m’apassionen: els animals, la medicina veterinària, la relació entre els éssers humans i els animals, el concepte d’una sola salut… La majoria de les vegades supose que acabaré parlant de veterinaria i mascotes exòtiques, però també m’agradaria anar-me’n per les branques de tant en quant i filosofar. Espere que t’agrade el que trobes per ací i que m’acompanyes durant molt de temps. Benvingut/da.

 

No Comments

Post A Comment