Adéu Exòtics

L’any 2002 va suposar un bon grapat de canvis per mi. Entre d’altres, a més de dir adéu a les pessetes i hola a l’euro, vaig dir adéu a València i hola (de nou) a Barcelona.
Gairebé 16 anys després bufen de nou els vents de canvi (i no m’estic referint a la situació política a Catalunya) i tanque la meua etapa a la clínica Exòtics.
Han estat anys de creixement personal i professional intens, plens de viatges, publicacions, casos interesantíssims, persones més interessants encara, pacients adorables (i d’altres menys), i companyes/s de feina meravelloses/os. Ara arriba el moment d’obrir portes noves que donaran pas a més creixement, nous casos, viatges, publicacions, pacients i companys.
Moltes gràcies a totes les persones que us heu creuat amb mi al llarg d’aquest temps, perquè heu ajudat a que arribe on he arribat i pertant a que puga iniciar aquesta nova etapa tan il·lusionant. Ens veurem al camí!
No Comments

Post A Comment