q
Neus Morera | MÀSTERS
16320
post-template-default,single,single-post,postid-16320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MÀSTERS

MÀSTERS

Com comentava a l’anterior post, actualment s’imparteixen cinc màsters a Espanya:
Forvetex: Ofereix un màster bàsic i un d’avançat. Ambdós consisteixen en classes presencials durant un cap de setmana al mes, excloent els mesos de Juliol i Agost, i pràctiques als centres amb què hi ha conveni. Alguns mòduls tenen sessions pràctiques.
Aeva: Igual que l’anterior, consisteix en classes presencials durant un cap de setmana al mes, encara que en aquest cas consta d’onze mòduls. Està acreditat per l’Universitat Miguel de Cervantes.

Improve: Combina mòduls teòrics, pràctics i online. Ofereix pràctiques voluntàries al centre de recuperació que GREFA gestiona a Madrid.

UCM: L’únic impartit per una universitat pública. Les classes són presencials i entre setmana, i tenen lloc un cop al mes, motiu pel qual és un màster difícil de compaginar amb una feina a jornada completa.
Los Sauces: El més recent és el màster que organitza la clínica Los Sauces de Madrid. Es caracteritza per un númeor limitat d’alumnes (entre 4 i 6), pràctiques d’un mes i mig al mateix centre, i un nivell adaptat als assistents, en base al seu curriculum. Si vols més informació pots enviar un correu a masterlossauces@gmail.com
Cecilia Santos és una veterinària que compagina la clínica de gossos i gats amb la d’animals exòtics des de fa 4 anys.
Actualment treballa a la Quirino Veterinary Clinic de Gibraltar.
Al seu curriculum té dos màsters d’exòtics, el que imparteix Imrpve i l’avançat de Forvetex, motiu pel qual és una companya sobradament qualificada per parlar del tema.
Abans de cursar el seu primer màster, el seu únic contacte amb la medicina d’exòtics havien estat els cursos que els estudiants organitzàven a la facultat, alguns congressos i llegir llibres.
Els màsters en el seu cas li han ajudat a afiançar coneixements i a aprendre coses que no eixen als llibres, encara que el que destaca d’ambdós cursos és la possibilitat de conéixer els professors i els companys, amb els qui ha pogut compartir casos, i de fer estades a centres especialitzats.
Com a inconvenients d’aquest tipus de cursos, Cecilia destaca l’elevat cost de la matrícula, que no sempre es pot assumir amb el sou d’un veterinari, i l’esforç que suposa compaginar-ho amb un treball a jornada completa i amb dissabtes o caps de setmana.
No Comments

Post A Comment