q
Neus Morera | 1ª XERRADA DE MANEIG DE CONILLS PER A PROPIETARIS
15926
post-template-default,single,single-post,postid-15926,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

1ª XERRADA DE MANEIG DE CONILLS PER A PROPIETARIS

1ª XERRADA DE MANEIG DE CONILLS PER A PROPIETARIS

Entre els propietaris de conills hi ha consultes recurrents sobre comportaments problemàtics que són fàcilment evitables amb una bona prevenció, i fàcils de solucionar amb un abordatge senzill un cop han aparegut.

Com a part dels serveis que estic oferint als meus clients (veterinaris d’exòtics) he pensat de fer una xerrada orientada als seus clients (propietaris de conills) que deixe clar per què es produeixen aquests comportaments i com es poden redirigir per tal que no suposen un problema a casa.

La xerrada se celebrarà en una petita sala d’actes a l’Hospital Veterinari Glòries (Diagonal, 237) el proper dissabte 17 a les 11h. Té una durada aproximada d’una hora. Pots descarregar la invitació ací:  INVITACIÓ conills.

Si vols més informació em pots escriure un email a hola@neusmorera.com o trucar al 617 268 823.
NOTA: Si ets un propietari de conill interessat en assistir, parla amb el/la teu/a veterinari/a, perquè només es pot accedir a la xerrada a travès d’una clínica veterinària.

 

No Comments

Post A Comment